E-Scooters

Genieten van alle voordelen van een scooter én een milieubewuste keuze maken?
E-scooters stoten geen schadelijke gassen uit en je hoeft ze niet te tanken; alleen thuis aan de lader leggen.
Met een elektrische scooter ben je wendbaar en is daarnaast een duurzame oplossing om stijlvol van A naar B te reizen!
Elektrische scooters worden ook wel e-scooters genoemd.

E-scooter Next Mojito - Mooties Dronten

Next Mojito

De Next Mojito heeft een mooie tijdloze uitstraling. Het beste bereik en de beste snelheid op de markt voor een 125cc elektrische scooter. Tot 200km maximaal bereik en 105 km/u max snelheid. Beschikt over een systeem van 2 verwijderbare en oplaadbare lithiumbatterijen in elk stopcontact. Daarnaast is deze fraaie scooter voorzien van een sleutel met veiligheidsslot, retro zitting, handschoenen met grote capaciteit, Full color TFT Display, kofferbak, mechanische tandwieloverbrenging en volledige LED verlichting.

Wees beter voor het milieu en ga voor energie zuinig. Het rijden met een e=scooter is veel goedkoper dan een brandstof scooter.
Ga nu voor een duurzame e-scooter en rijdt er dagelijks mee naar uw werk. Luister ook rustig naar muziek tijdens het rijden, want de motor van de Next scooter is volledig geruisloos.

Next NX1

Next NX1 heeft de beste technologische uitrusting. In bezit van Samsung batterijen en met een borstelloze elektrische motor. Volledige uitgerust met led verlichting. En u heeft geen sleutel nodig, want u kunt de NX1 starten met uw afstandsbediening. Ook uw zadel kunt u open doen met de afstandsbediening.

Wees beter voor het milieu en ga voor energie zuinig. Kies daarom voor Next NX1. Ook is het vele malen goedkoper rijden met de Next NX1 scooter dan met een brandstof scooter. Rijdt daarom met uw Next scooter dagelijks naar uw werk. Luister ook rustig naar muziek tijdens het rijden, want de motor van de Next scooter is volledig geruisloos.

Killerbee E-Scooters

Ontworpen met liefde, gemaakt voor plezier.
De snelle acceleratie en eenvoudige bediening zorgen ervoor dat jij je sneller door de stad kunt verplaatsen.

Verplaats je zonder uitstoot en geluid naar je werk, naar de supermarkt of al je favoriete plekken in de stad.

Menu